Semnează azi și schimbă România de mâine

Am construit un plan pentru o Românie mai bună. O țară în care trăim cu toții în libertate, în prosperitate și siguranță. O țară cu instituții care servesc cetățeanul.

O țară în care sănătatea și educația sunt o prioritate, unde românii aleg cu banii pe care oricum îi contribuie, unde vor să se trateze, la stat sau la privat. O țară în care părinții și profesorii, nu politicienii, decid asupra educației copiilor noștri.

O țară în care putem avea salarii decente și taxe mici. Nu putem accepta ca românii și antreprenorii să fie supra-taxați pentru ca politicienii să se lăfăie pe banii lor.

O țară din care oamenii să nu își mai dorească să plece, iar românii din diaspora au motive să se întoarcă sau să arate mândri pe hartă unde e țara lor.

O țară în care punem capăt privilegiilor și pilelor de partid.

România pe care o construim împreună este o țară demnă și prosperă, cu o politică externă activă prin care obținem mai mult din apartenența la NATO și UE.

Împreună putem face toate astea! Începem cu o semnătură! Semnătura ta.

Tabel - USR

Instrucțiuni

1. Ai nevoie de un pix cu pastă albastră, cu care vei completa toate câmpurile din tabel cu atenție, preferabil cu litere de tipar, astfel încât să fie lizibil.

2. Fii atent ca toate datele pe care le scrii în tabel să fie complete și corecte. Cere documentul de identitate al susținătorului pentru verificarea informațiilor înainte ca acesta să semneze.

3. Important! Dacă strângi semnături și de la prieteni, poți completa tu câmpurile din tabel, dar semnătura trebuie să fie neapărat a celui care îți dă datele. Uneori, pe teren, unele persoane se răzgândesc după ce au dat toate datele și nu mai doresc să semneze. Taie cu o linie orizontală acel rând pentru a-l invalida.

4. Nu uita: toți cei care semnează în tabel trebuie să aibă 18 ani împliniți.

5. Atunci când completezi tabelul, să te asiguri că treci numele și prenumele întregi ale celor care semnează (de exemplu: Popescu Maria-Ioana, completează exact așa cum e în buletin). Același lucru este valabil și la câmpul adresă, trebuie să fie adresa completă, inclusiv sectorul sau localitatea/județul.

6. La rubrica „Data nașterii” completează cu cifre, sub formă: zi.lună.an (ex. 31.12.1985).

7. Rubrica „Act de identitate / Denumire” trebuie completată cu inițialele actului de identitate al susținătorului. (C.I. – carte de identitate sau B.I. – buletin de identitate sau P.S. – pașaport simplu).

8. În cazul în care la final mai rămân rânduri necompletate în tabel, trebuie să le invalidezi. E simplu: tragi o linie orizontală pe mijloc.

9. Foarte important! Declarația de sub tabel trebuie completată și semnată de persoana care a întocmit tabelul! Asigură-te că ai completat și ai semnat declarația, altfel listele vor fi invalidate. Și ar fi păcat de munca ta. Dacă primești tabelul completat de o altă persoană, roag-o să completeze și să semneze în partea de jos.

10. La rubrica „declar pe propria răspundere că toate datele și semnăturile cuprinse în prezenta listă, care are un număr de ….. poziții, corespund realității”, trebuie să treci numărul semnăturilor valide din tabel. Dacă toate rândurile au fost completate, toate semnăturile sunt valide și niciun rând nu a fost invalidat cu o linie orizontală pe mijloc, se completează cu numărul 10. În caz contrar, se scade din 10 numărul rândurilor necompletate și/sau al semnăturilor invalidate.

11. Rubrica „domiciliat în …..” se completează cu adresa de domiciliu, sub forma: „Str….,Nr. ….., Bl. ….., Sc. ….., Et. ….., Ap. ….., Mun./Orș./Com. ….., Județ/Sector ……”.

12. Dacă ai completat ceva greșit, nu e nicio problemă. Taie rândul respectiv printr-o linie orizontală de la un capăt la altul. Acel rând nu va fi luat în calcul.