Gulaș

Ingrediente (10-12 porții):

250 gr bacon

500 gr carne vițel (capac)

1 ceapă mare albă (150 gr)

1 ceapă roșie (150 gr)

2 gogoșari  (150 gr)

2 ardei capia (200 gr)

500 gr cartofi

1 ardei iute

boia afumată și iute

chimen

1 kg roșii ( jumătate tăiate cubulețe și jumătate făcute pastă cu mixerul)

1 legătură pătrunjel

Mod de preparare:

Pasul 1:

Am pregătit ingredientele. În Vasul Sincro-Clik Zepter am pus toate ingredientele pe straturi. E important de știut că la această rețetă nu am folosit apă, sare, ulei și credeți-mă, rețeta asta bate oricând orice rețetă de gulaș făcută în mod clasic. Doar că în loc de 3-4 ore de preparare durează maximum 20 de minute în vasul Sincro-Click Zepter .

Pasul 2:

În partea de jos a vasului am pus ceapa și baconul și am continuat cu carnea tăiată cubulețe, ardeii, chimenul, boiaua, ardeiul iute, roșiile și cartofii.

Pasul 3:

Am pus vasul pe plită și am programat temperatura la 90 grade. Pe aragazul clasic se gătește la foc mic la ochiul cel mai mic. Din momentul în care butonul roșu al capacului se ridică am mai lăsat vasul pe foc exact 15 minute.

Pasul 4:

Am oprit focul și nu am umblat la capacul vasului până când siguranța, butonul roșu, nu a coborât la loc.

Pasul 5:

Am savurat gulașul împreună cu prietenii mei care ma pomenesc și astăzi pentru minunea de mâncare delicioasă.

Enjoy! Looooveeee!

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Gulaș

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s