Armageddon la Masterchef-Proba celebritatii ep 3

episodul 3

_C1K1375 Foto credit: Paul Diaconu/ProTV

Fratilor, am 41 de ani si o experienta de viata cat un zece oameni la un loc dar competitia asta m-a dat peste cap. A scos tot “untul” din noi dar si o multime de lucruri bine ascunse in interiorul fiecaruia. Tensiunea concursului, deadline-ul ne-au facut sa ne cam dam arama pe fata.

_C1K0720Foto credit: Paul Diaconu/ProTV

Am rasuflat usurata dupa testul sub presiune. M-am bucurat ca Alex a devenit capitan de echipa si ca m-a ales pe mine prima. Iei!!!! Tare bine ne-am simtit. Dar am pornit la drum inspre o destinatie necunoscuta. Stiam ca in principiu ne indreptam catre mare. M-am documentat bine de tot despre pestii din Marea Neagra, retete etc. Pe autocar chiar le aratam pe telefon celor din echipa cat de mult seamana aterina cu hamsia dar si calcanul cu cambula. Inarmati cu informatii care mai de care mai interesante, pusi pe sotii si glume ne trezim ca autocarul o ia pe niste stradute cu multe cladiri. Mi-am zis : e nasol, astazi nici nu vedem marea. Am ajuns in dreptul unei cladiri bine pazite si toata lumea a inceput sa spuna ca e o inchisoare, ca sigur o sa gatim pentru detinuti. Imi si imaginam cu o sa fie. De cate sute de ori am filmat prin penitenciarele tarii deja eram familiarizata cu acea lume. Insa nu ar fi fost usor. In cele din urma autocarul s-a oprit in curtea SMURD-ului. Va marturisesc ca atunci cand m-am dat jos din autocar eram coplesita de emotii. De cate ori am fost la filmare si i-am vazut pe oamenii astia in actiune!!! Doamne, a fost o onoare pentru mine!

_C1K1628Foto credit: Paul Diaconu/ProTV

Apoi Alex a ales sortul rosu. Ura!!!! Cum sa vrei sa alegi albastru intr-un loc ca ala? SMURD-ul are culoarea rosie, e rosu peste tot. Mare gresala a facut Monica. A fost de-a dreptul ciudat. In fine, ne-am echipat si ne-am apucat de treaba. Stiu ce am simtit, ce am trait acolo. S-a dezlantuit Armageddon-ul. Toata lumea urla la toata lumea. Tacaneala mare! Dar niciunul dintre noi nu a stiut ce vorbeste, ce crede fiecare despre celalalt. Doamne, ma uitam si nu-mi venea sa cred. Au fost si o multime de faze super amuzante insa au fost cateva care iti dau fiori reci pe sira spinarii.

_C1K1375 Foto credit: Paul Diaconu/ProTV

Hai sa zicem ca injuraturile au fost firesti. Ca era nebunie mare, ca da te mai descarci sa nu mori de atata stres dar ce e frate cu smulsul tavilor, cu iesirile de superioritate, cu umilirea celor din jur. Cred ca in echipa albastra rand pe rand toti au fost sefi ( nu chefi ). Ce aveti oameni buni? Daca stiti ca X este sef de trib de ce incercati sa-l reduceti la minus infinit. Eu eram “bagata cu capul” in mousse-urile mele cu ciocolata si nu am “prins” chiar tot ce mi-au vazut ochii aseara. Monica a fost pur si simplu umilita. Asta cred. Dureros este ca in primul rand a fost umilita de sora ei geamana, de Gabriela. Nasol. Vorba asta romaneasca “in momentele critice iti dai arama pe fata” a fost, este si cred ca va ramane valabila forever.

_C1K0989Foto credit: Paul Diaconu/ProTV

In curand revin si cu reteta mousse-ului cu ciocolata pe care l-am executat impreuna cu Jojo. E ceva…. Minune Dumnezeiasca!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s