Acasa nu este aici! Acasa este Dincolo!

tunel
Am cunoscut-o pe Irina. O  telespectatoare a emisiunii mele Dincolo de Povestiri de pe AcasaTV. Mi-a scris pe pagina de facebook Dincolo de Povestiri ca a avut o experienta ciudata in urma cu 16 ani, in timpul operatiei de cezariana. M-am dus la ea acasa, unde am cunoscut-o si pe mama ei. Inca de la inceput mama m-a aborda direct: “Dna, dvs chiar credeti in prostii din astea?” . Hai sa va spun despre ce “prostii” e vorba si cum mi-am dat seama ca Irina traieste de 16 ani SINGURA cu “prostiile” ei.

Irina mi-a povestit ca in urma cu 16 ani a suferit o operatie de cezariana. A fost anesteziata total, insa anestezia nu a prins. Practic, era paralizata insa simtea durerea interventiei chirurgicale. Irina este unul dintre cele 700 de cazuri de anestezie totala esec raportate anual . Femeia a trait un coșmar. A simtit o durere atroce. Ea spune ca nu a mai suportat durerea si ca pur si simplu s-a decorporalizat. A “vazut” tot ce se intampla de undeva de sus. Incredibil a fost ca l-a un moment dat a crezut ca a murit. Se gandea: “Doamne, am murit dar eu am venit aici sa nasc. Am o responsabilitate ” . Asa ca s-a intors in corpul ei in ciuda durerii ingrozitoare. A auzit plansetul copilului, a urmat iarasi durere si apoi liniste. A doua zi le-a spus medicilor tot ce au vorbit insa atat medicii cat si familia nu i-au dat crezare. Vreme de 16 ani a trait singura cu aceasta povara.

Am apelat la un specialist: prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan, psihiatru si neurolog. A studiat vreme de 40 de ani moartea clinica si mi-a zis ca indubitabil Irina a avut o secvență de moarte clinica. Chiar daca nu a vazut tunelul de lumina, spirite etc ea a avut moarte clinica.  Doar 7-10 % dintre cei care au moarte clinica traiesc toate secventele mortii clinice. Restul au doar secvențe.  Asa a inceput o noua experienta de viata penru mine. Va spun cu mana pe inima ca dupa ce am plecat de la profesorul Dulcan asta am simtit ca nu am luat un interviu, ci am avut o experienta de viata. Am aflat o multime de lucruri. Dar poate cel mai important este ca suntem intr-un moment in care stiinta ni-l reda pe Dumnezeu intr-un secol aproape ateu.

Stiati ca nevazatorii din nastere Vad in moarte clinica? Ca un om care si-a pierdut o mana sau un picior in timpul vietii DINCOLO e intreg? Practic, fenomenul respecta exact viziunea Bibliei despre suflet. Nu vreau sa descriu mai mult pentru ca interviul este relevant.  Puteti vedea toata emisiunea aici: http://www.acasatv.ro/dincolo-de-povestiri/marturiile-unei-femei-care-a-trecut-prin-moarte-clinica-m-am-desprins-de-corp.html.  Vreau sa va spun doar atat: atunci când am plecat de la dl profesor mi-a facut onoarea sa-mi daruiasca o carte scrisa de dânsul: Mintea de dincolo. E interesant ca de vreo 15 ani ma macină o  chestiune. Am si citit si am si vazut o multime de reportaje pe tema asta. Daca nu exista Dumnezeu noi oamenii am putea sa creăm un organism uman? Pana in acest moment exista urmatorul rationament: daca am avea celula (si nu o avem creata  de mana omului) am putea reconstitui un corp uman. Exista insa o problema: ar ocupa cateva hectare, ar arata precum o fabrica. Prof Dulcan are insa alt rationament care m-a dat gata. O ia practic invers: ce ii lipseste unui corp declarat mort ale carui celule sunt intacte vreme de 3 min ( timp in care se pot si transplanta organele ) ca sa fie viu?

2 thoughts on “Acasa nu este aici! Acasa este Dincolo!

  1. Felicitari pentru toata activitatea dumneavoastra !
    O rugaminte : adresa de mail pentru dincolo de povestiri se poate ? ( am trimis un mail pe data de 19 martie a.c. ) si se pare ca nu a fost receptionat
    Multumesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s